4d ultrahang centrum

HASI és izületi ULTRAHANG VIZSGÁLAT

Foglaljon időpontot még akár erre a hétre!

Rendelés

Hétfő - Péntek: 14:00 - 20:00

Hasi ultrahang
vizsgálatról

A legmodernebb ultrahang géppel és tapasztalt szakorvosokkal várjuk Önt rendelőnkben. Az ultrahangos vizsgálat tökéletesen alkalmas egyes betegségek korai szakaszainak felismerésére, sérülések diagnosztizálására a hatékonyabb kezelés és gyógyulás érdekében. Tudta, hogy 35 év fölött évente egyszer ajánlott hasi ultrahang vizsgálatot végeztetni? Az idejében észlelt betegségek nagyobb hatékonysággal gyógyíthatóak. A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, várakozási idő és várólista nélkül.

Szakértői diagnosztika

Minőségi képalkotás

Leletmagyarázat

Kedvező ár

Sorban állás nélkül

Egyszerű megközelítés

Ismerje meg
ORVOSUNKAT

Dr. Horváth Éva

Radiológus szakorvos 1984-ben a SOTE-n szerezte meg orvosi diplomáját. Pályafutását a MÁV Kórházban kezdte, ahol 13 sikeres évet tudhat maga mögött. Az ultrahang diagnosztika elsajátítását már 1986 óra intenzíven gyakorolja. 1997-től 2008-ig párhuzamosan a gyógyszeriparban is tevékenyen dolgozott. 2003-ban Orvos-közgazdász diplomát szerzett, majd 2008-tól több budapesti kórházban is a sürgőségi betegellátási osztályon dolgozott. Jelenleg több magánklinikán is dolgozik. Széleskörű ismeretének köszönhetően a betegek midig bizalommal fordulnak hozzá.

HASI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

A vizsgálatra éhgyomorral és telt hólyaggal
érkezzen! A hasfalon keresztül vizsgáljuk az eperendszert, májat, lépet, veséket, hasnyálmirigyet, a hasi nyirokcsomókat, a húgyhólyagot, férfiaknál a prosztatát, nőknél a méhet és a petefészket. A vizsgálat feltétele az üres gyomor, vagyis mellőzni kell az ételfogyasztást a vizsgálat előtt legalább 6 órával. A húgyhólyag ne legyen teljesen üres. Ellenben egy korty kávé, tea, üdítő lehetetlenné teheti az epehólyag ábrázolását, ezek fogyasztása nem javasolt.

A vizsgálat előtt tiszta buborékmentes vizet lehet inni!

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Nem alkalmas a vizsgálat a gyomor-, nyombélfekély diagnosztizálására. A gyomor-bélrendszer vizsgálata nem helyettesíti az endoszkópos vizsgálatot (tükrözést). Nagyobb eltérések azonban kimutathatók a gyomor-bélrendszerben.

Alsó végtagi vénás keringés vizsgálat

Leggyakrabban mélyvénás trombózis gyanújánál vagy annak kizárására végezzük.

A vizsgálat ára:

14.000 Ft

Mindkét alsóvégtag vizsgálata:

18.000 Ft

NYAKI LÁGYRÉSZ, PAJZSMIRIGY

Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki nyirokcsomók vizsgálata történik. Leggyakrabban a pajzsmirigy betegségekben és tapintható nyaki elváltozások esetében alkalmazzuk.

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Nyaki erek color-doppler vizsgálata

A nyaki artériákat vizsgáljuk. Az agy vérkeringéséért felelős erek falainak állapotát, az erek meszesedését, szűkületét lehet ezzel a módszerrel kimutatni. Indokolt elvégezni a vizsgálatot magas vérnyomás, érszűkület, dohányzás esetén, esetleg szívműtétek előtt.

A vizsgálat ára:

14.000 Ft

Térdízület ultrahangos vizsgálata

A vizsgálattal a térdízületi porcgyűrű sérüléseinek egy része, az ízületi szalagsérülések és a kóros folyadékgyülemek, Baker-ciszták ábrázolhatók leggyakrabban.

 

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Mindkét térdízület vizsgálata:

16.000 Ft

A csontok és a porcfelszín vizsgálatára az ultrahang fizikai tulajdonságai miatt nem alkalmas, nem helyettesíti a reumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi vizsgálatot, a szükséges röntgen, CT, vagy MRI vizsgálatot.

Végtagi lágyrészek vizsgálata

Klinikai panasz esetén (sérülés, izom-ínszakadás gyanúja, bevérzés, tapintható csomó stb.) az érintett testrész ultrahangos vizsgálata.

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Emlő ultrahang vizsgálata

Az emlőkben lévő kóros folyamatok, jó és rosszindulatú elváltozások, gyulladások, tapintható csomók vizsgálatára önállóan 30-35 éves korig, utána a mammográfiás röntgenvizsgálat kiegészítéseként alkalmazzuk. 

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Nem alkalmas az emlők ultrahang vizsgálata 35 éves kor felett a mellrák szűrővizsgálatára, nem helyettesíti a mammográfiai vizsgálatot.

Vállízület ultrahangos vizsgálata

Vállízület sérülések esetén a bicepsz ín, a rotátor köpeny, a környező izmok, inak ábrázolhatók. Heveny vagy krónikus gyulladások esetében a kóros ízületi folyadékok, a lágyrészben lévő meszesedések láthatók.

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Mindkét oldali vizsgálata:

16.000 Ft

Boka ízület vizsgálata

A vizsgálat alkalmas a kóros gyulladásos folyadékgyülem, sérülés után bevérzés kimutatására. Szalagszakadás, illetve sérülések egy része ábrázolható, kóros lágyrész terime (dudor, elváltozás) a régióban.

A vizsgálat ára:

12.000 Ft

Mindkét boka ízület vizsgálata:

16.000 Ft

Elérhetőség

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, várakozási idő és várólista nélkül. Amikor megérkezik hozzánk, a földszinti Betegfelvételen nem kell bejelentkezni, hanem csak fel kell jönni a III. emeletre.

06-20-44-55-333

(H-V 0-24-ig, hétvégén is hívható!)

4D Ultrahang Centrum

1148 Bp, Örs vezér tere 23. III. em. 321. rendelő

4duhvizsgalat@gmail.com

Email-es megkeresésére 1 órán belül válaszolunk!

Elfogadunk SZÉP kártyát és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk!