4d ultrahang centrum

5 tuti tipp a Babamozihoz

Foglaljon időpontot még akár erre a hétre!

Rendelés

Hétfő - Péntek: 14:00 - 20:00

1. Érdemes előtte felkészülni

Akkor sikeres egy vizsgálat, ha a Babát meg tudjuk mutatni Önöknek. Minden Baba másra reagál. Ezek lehetnek: séta a friss levegőn, kicsit mozogni, esetleg lépcsőn feljönni pár emeletet, valami édeset fogyasztani (csoki, keksz, üdítő, gyümölcslé, forró csoki, stb.) Ezt érdemes napokkal a Babamozi előtt megfigyelni, amikor ez megvan, akkor a vizsgálatra megpróbálni úgy megérkezni.

2. A megfelelő terhességi kórban érdemes jönni

Sok Kismama kér tanácsot tőlünk, hogy mikor érdemes Babamozira jönni? Erre a legjobb időszak a 13. héttől egészen a 30-31. hétig. Sajnos ezt követően már nagyon nehéz jó Babamozit készíteni. Érdemes tehát a 30. hét előtt ellátogatni hozzánk.

3. Ne érkezzen a vizsgálatra túl korán!

Nem tesz jót a vizsgálatnak, ha 40-50 percet ül a rendelő előtt várva arra, hogy rá kerüljön a sor. Érdemes kicsit sétálni, vagy mozogni, hogy a Baba esetleg fent legyen. Ha kényelmesen elhelyezkedik, akkor szinte biztos, hogy jó mélyen fog aludni a Baba a vizsgálat alatt.

4. Ne érkezzen késve a vizsgálatra!

Megfigyeltük, hogy aki 5-10 perces késéssel, nagy rohanásban érkezik meg hozzánk, annak a Babája jól hátat fordít, és kézzel-lábbal takarja magát. A Babák megérzik a feszült helyzeteket és ezt ösztönösen le is reagálják.

5. A nyugodt környezet

Mi megpróbálunk megteremteni minden feltételt, hogy a vizsgálat idejére csak a Babára tudjunk közösen koncentrálni, csakis azért, hogy az élmény meghitt legyen és egy életre szóló maradjon. Könnyen megzavarhatja ezt a nyugalmat akár egy nagyobb társaság. Szívesen látunk bárkit a vizsgálat során, aki kísérőként érkezik, de érdemes olyan vendégekkel érkezni, akik tényleg a Baba miatt jönnek el. Egy olyan ismerős, vagy kolléga, aki csak elvicceli a helyzetet, vagy végig csörög a telefonja, az könnyen megzavarhatja ezt a nyugalmat.

Elérhetőség

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, várakozási idő és várólista nélkül. Amikor megérkezik hozzánk, a földszinti Betegfelvételen nem kell bejelentkezni, hanem csak fel kell jönni a III. emeletre.

06-20-44-55-333

(H-V 0-24-ig, hétvégén is hívható!)

4D Ultrahang Centrum

1148 Bp, Örs vezér tere 23. III. em. 321. rendelő

4duhvizsgalat@gmail.com

Email-es megkeresésére 1 órán belül válaszolunk!

Elfogadunk SZÉP kártyát és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk!