4d ultrahang centrum

Ultrahang vizsgálatról

Foglaljon időpontot még akár erre a hétre!

Rendelés

Hétfő - Péntek: 14:00 - 20:00

2D ultrahang vizsgálat

Ez a technológia elsőként a nőgyógyászati és magzati ultrahang területén terjedt el. Az ultrahangkészülék magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, ezek a hanghullámok se a babára, se a Kismamára nézve nem károsak. A hanghullámokat a készülékhez tartozó tévé kivetíti, így válik a méh és a baba láthatóvá.

Ez a műveletsor fájdalommentes és biztonságos. A 2D-s ultrahang a magzat testének egyetlen metszetét tudja ábrázolni, a vizsgálat során ennek a technikának köszönhetően meg tudjuk mérni a magzat legfontosabb méreteit. Meg lehet állapítani a magzat nemét, és bármilyen eltérés könnyen kimutatható.

3D, 4d ultrahang vizsgálat

Az ultrahang vizsgálatok segítségével olyan dolgok válnak láthatóvá, amik a szervezeten belül történnek. Az ultrahang vizsgálat során amennyiben a hanghullámokat modern számítógépes technikával ötvözzük, térbeli (3D) képet jeleníthetünk meg, amely életszerűségében már-már fényképre emlékeztet.
A 4. dimenzió az idő: másodpercenként hatszor-hétszer frissített felvételen mozgófilmet kapunk, amelyen világosan láthatók a baba mozgásai, arckifejezése és hangulata. A 4D ultrahangos vizsgálatok diagnosztikai jelentősége kiemelkedik a megszokott módszerektől, mert nagy felbontása részletesebb és kedvezőbb képet nyújt a baba bemutatására.

5D ultrahang vizsgálat

Az 5D ultrahang használata a világon mindenütt újdonság. A 3D- és 4D ultrahang vizsgálatnál sokkal fejlettebb az 5D ultrahang, mely technika a mélységi, térbeli ábrázolást egyéni színmeghatározásával még élethűbbé, és még pontosabbá teszi. Ezzel már pontosabb képet tud készíteni a magzat jelenlegi állapotáról, vagy akár az arcáról az anyai méhben.

A legújabb technikai vívmányoknak köszönhetően a magzatot 3D-s TV-n térben is lehet látni. A sokkal megbízhatóbb képek használatával az esetleges rendellenességek kiszűrése is leegyszerűsödik a szakorvosok számára, mely megnyugtatóbb a család számára is. Mindemellett óriási jelentősége van annak, hogy a Kismama számára is érthető, jól látható formában jelenik meg mindaz, amire várandóssága alatt oly sokat gondol.

Elérhetőség

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, várakozási idő és várólista nélkül. Amikor megérkezik hozzánk, a földszinti Betegfelvételen nem kell bejelentkezni, hanem csak fel kell jönni a III. emeletre.

06-20-44-55-333

(H-V 0-24-ig, hétvégén is hívható!)

4D Ultrahang Centrum

1148 Bp, Örs vezér tere 23. III. em. 321. rendelő

4duhvizsgalat@gmail.com

Email-es megkeresésére 1 órán belül válaszolunk!

Elfogadunk SZÉP kártyát és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk!