4d ultrahang centrum

TERHESSÉGI ULTRAHANG

Foglaljon időpontot még akár erre a hétre!

Rendelés

Hétfő - Péntek: 14:00 - 20:00

Képzelje el azt az pillanatot, amikor betekintés kap a születendő baba világába. Az anyaméhen belül megfigyelhető a baba élete valós időben 4D/5D képalkotáson keresztül, az ásítása, a mozgása, a mindennapi élete. Megismerhetővé válik a baba neme, megnyugtató az az érzés, amikor a kicsi szívdobogását lehet hallani. Jókedvre deríti az embert, amikor először látja meg a magzat arcát.

Nálunk tapasztalt szakorvosok végzik a vizsgálatot. Az ultrahang specialistákkal a legmodernebb berendezést használjuk munkánk során. Büszkék vagyunk, hogy rendelőnk melegséget és hívogató légkört biztosít arra, hogy a család nyugodt és csendes környezetben találkozzon a magzattal. A választható csomagok mindenki számára megfelelőek.

A kismama ultrahang vizsgálatról

A magzati vizsgálat során meghatározzuk a baba fejlettségét, súlyát, illetve részletesen átnézzük az egyes szerveket, valamint a méhet, méhlepényt. A 3D/4D-s képen keresztül látható a magzat mozgása és térbeli alakja. Az 5D technika segítségével jobban megfigyelhető a magzat fejlettségi szintje és könnyebben kimutatható az esetleges rendellenesség is.

Rendelőnkben vizsgálatokat kizárólag speciálisan erre a szakágra kiképzett és ezen a területen gyakorlatot szerzett szakemberek végzik. Az ultrahangkészülék magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, ezek a hanghullámok se a babára, se a Kismamára nem károsak. Ez a műveletsor fájdalommentes és biztonságos.

Az ultrahang vizsgálat tartalmaz egy leletet, egy HD-felvételt (zenei aláfestéssel), amin a vizsgálat újra és újra megnézhető, egy nagy felbontású kinyomtatott fényképet, és még egyéb meglepetéseket (ajándékkupont, hűtőmágnest a babáról). 

A 4D, 5D vizsgálat 
jelentősége

A 4D ultrahangos vizsgálatok diagnosztikai jelentősége kiemelkedik a megszokott módszerektől, mert az általunk használt és készülék felbontása részletesebb és pontosabb képet ad a kisbabája bemutatására. A sokkal megbízhatóbb képek használatával az esetleges rendellenességek kiszűrése is leegyszerűsödik a szakorvosok számára, mely megnyugtatóbb a család számára is.

Miért jó a kismamának?

teljeskörű tanácsadás

A vizsgálatot követően részletes tájékoztatást és magyarázatot kap a szakemberünktől.

valós időben mutatja meg a babát

Saját szemével győződhet meg arról, hogy babája egészséges, ezáltal megnyugszik és szorongása elmúlik.

Hihetetlen élményt ad

A vizsgálaton résztvevő Apukák is érzelmileg nagymértékben bevonódnak, amely fokozza a pozitív élményét.

Miért válassza rendelőnket?

Szakértői diagnosztika

Rendelőnkben minden vizsgálatot tapasztalt szakorvosok, szonográfusokkal és ultrahang specialisták végzik.

Minőségi képalkotás

Általunk használt készülék igen nagy felbontása miatt részletesebb és pontosabb képet ad a babájáról.

Beutaló és várakozási idő nélkül

Magánrendelőként rugalmasan tudunk az Ön elvárásainak megfelelni, maximális odafigyeléssel, elérhető árakon.

AJÁNDÉK FELVETÉL

A felvételt HD minőségben megkapja, így azt bárhol, bármikor meg tudja nézni, és akár meg is tudja mutatni szeretteinek.

Ismerje meg
készülékünket

Felsőkategóriás General Electric készülék, mely 19”-os nagy felbontású LCD monitorral rendelkezik. Érintőképernyős vezérlés, HD minőségű speciális megjelenésű technikával.

Olyan egyedi 4D megjelenéssel rendelkezik, mely kiterjesztett és továbbfejlesztett térfogati kontraszt megjelenítésű képes készíteni, ami 5D képet készít, így ezzel akár otthon HD minőségű, vagy 3D-s tévén térhatású kép jeleníthető meg.

Ismerje meg
szakmai csapatunkat

Szeretettel várjuk Önt rendelőnkben, ahol magas szintű ultrahang szolgáltatással és elismert orvosi csapattal állunk a rendelkezésükre.  

Dunai Kovács Judit

1990-ben kezdett el dolgozni a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai rendelőjében, ahol az ultrahang diagnosztika területén megszerezte az alapokat. Sok tapasztalatot gyűjtött az itt eltöltött idő alatt. 2004-ben elvégezte az általános és vasculáris ultrahang diagnosztikai szonográfus iskolát, majd 2009-ben a szülészet-nőgyógyászati szonográfus iskolát. Amióta megjelent Magyarországon a 3D és 4D-s ultrahang technika, azóta ezen a területen dolgozik.

Csombó Szilvia

Több mint 25 éve foglalkozik kismamákkal. Miután elvégezte a védőnőképző főiskolát, kórházban kezdett el dolgozni. 2001-ben végezte el az Egészségügyi szakasszisztensi képzést és lett kórházi szonográfus is. Az elmúlt 15-20 évben átfogó ismeretekre tett szert a 4D-s és 5D-s ultrahang technika területén. Jelenleg is kórházban dolgozik a szülészeti-nőgyógyászati osztályon, ahol kórházi szonográfus, valamint kórházi védőnő egyben.

Dr. Varga Csaba

Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakorvos. 1986-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1990-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Több éves munkatapasztalatával a MÁV kórház kiemelkedő munkatársa. Neve mára összeforrt a szülészettel és a nőgyógyászattal. Az ultrahang diagnosztikai tapasztalatát rendelőnkben kamatoztatja. Lelkesen foglalkozik a Kismamákkal, akik mindig bizalommal fordulhatnak hozzá.

Fekete Anett

Egészségügyi tanulmányait követően 2004-ben elvégezte az Általános és Vasculáris Ultrahang Diagnosztikai Szonográfus Iskolát. Innentől kezdve csak ezen a területen dolgozik. Nagy tapasztalatot gyűjtött a 4D- és az 5D ultrahang technika területén. Nagyon lelkesen és odaadóan foglalkozik a Kismamákkal. Munkatapasztalatának és szorgalmának köszönhetően csak pozitív visszajelzéseket kapunk a Kismamáktól.

Ismerje meg

Árainkat

A választható csomagok mindenki számára megfelelőek. Elfogadunk SZÉP kártyát, AJÁNDÉK Erzsébet utalványt és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk!

AKCIÓ

4D Ultrahang vizsgálat 

most csak 10.500 Ft

lelet, HD felvétel és képek

fotó + ajándék hűtőmágnes

 

Lelet

Fotó

Hűtőmágnes

HD felvétel

Egyedi ajándéktárgyak

Az egyedi ajándéktárgyak alig 20 perc alatt elkészülnek, amit kedvező áron kínálunk Önnek.
Ez a páratlan lehetőség csak a mi rendelőnkben a 4D Ultrahang Centrumnál érhető el Budapesten.

A maci pólójára kerül a kép 6,5x9 cm méretben: 2.500 Ft

9x13 cm-es kép kerül fel a bögrére. Mikroba és mosogatógépbe is használható: 2.500 Ft

A hógömböt megrázva különböző csillogó hópihék örvénylenek a kép körül: 1.800 Ft

A poló 100%-ban pamut, többféle színben és méretben választható: 2.700 Ft (férfi) 2.300 Ft (nő)

TERHESSÉGI ULTRAHANG VIZSGÁLAT
AJÁNLOTT IDŐPONTJAI

12-13. héten vizsgáljuk a magzat:

 • testrészeinek méretét
 • nyaki redőt, Down kór szűrés
 • koponyáját
 • szívét, hasfalát
 • végtagjait

18-20. héten vizsgáljuk a magzat:

 • fontosabb méreteit
 • koponya- és agyszerkezetét
 • szívét és tüdejét
 • hasi szerveit
 • csontrendszerét és gerincét
 • végtagjait

30-32. héten vizsgáljuk a magzat:

 • fontosabb méreteit
 • belső szerveket
 • magzatvíz mennyiségét
 • lepény elhelyezkedését
 • érettségét és szerkezetét

36-38. héten vizsgáljuk a magzat:

 • várható születési testsúlyát
 • koponyáját és az arc részeit
 • a test kontúrját
 • a magzatvíz mennyiségét
 • köldökzsinór elhelyezkedését
 • áramlásmérés (Flowmetria)

Elérhetőség

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, várakozási idő és várólista nélkül. Amikor megérkezik hozzánk, a földszinti Betegfelvételen nem kell bejelentkezni, hanem csak fel kell jönni a III. emeletre.

06-20-44-55-333

(H-V 0-24-ig, hétvégén is hívható!)

4D Ultrahang Centrum

1148 Bp, Örs vezér tere 23. III. em. 321. rendelő

4duhvizsgalat@gmail.com

Email-es megkeresésére 1 órán belül válaszolunk!

Elfogadunk SZÉP kártyát és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk!